<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ DiLaNdA KeBoSaNaN ✿
11:09 PM : Sunday, December 5, 2010 | Add comment [0]
hye kawan2 .. hahaha... bosan nya hari ni ... tapi aku penat ni .. baru balik dari belajar kereta .. maklum la amik lesen .. semntara aku de at umah ni kn .. mne thu thun dpn nak merantau ke .. senang kn dah de lesen .. =) terima kasih ibu saya n my dad dh saport aku amik lesen jasamu akn ku kenang smpai akhr hayatku .. ^__^' hehehe .. mmg org kta aku ni buang wet mak aku je kn dok umah je .. xsmst nya kn .. nak kje pon pnykit byk sgt .. hohoho...

ha.. terlpe la nak cte la psl diri aku ni sbnrnya mcm ne ,.
aku xske ble aku kne tipu .. sumpah gle aku mmg xske .. sbb aku sndri benci diri aku ble aku tpu diri aku sndri taw .. =) serius ni xtpu ..
aku xske ble cinta aku dipermain kn ..aku law becinta mmg serius ..
nak kate jujur , setia , penyang , 2 mmg ade dlm diri aku .. cme aku ragu2 la dgn laki skrg ni ssh nak dpt yg jujur kn .. tapi b aku ni dh mle la nak jujur ngn aku..
aku ni ske marah2 law nak thu .. >_<>
aku nk seorg nya permah ckit2 .. law dh ketawa mmg xleh benti la...

kalau nak thu aku ni jiwa haiwan ckit .. ske haiwan2 binatng2 .. =)
kat umah aku de bela arnab ngn kucing je ..
comell sgt la .. =) law aku dh kaya nak thu x pe yg aku nak wat ?? aku nak wat zoo taw .. hehehe.. pkwe aku sroh jd doktor haiwan .. byk le.. aku takut darah taw !
haiwan aku pling tkt anjing !! babi !! harimau !! singa !! ular ..

kehidupan aku dgn fmly aku .. okey je la .. xde pape halangan wat mse ni .. kteorg smua happy kdng2 2 de sakit t gak .. sbb abg aku ejal mmg ske sakat aku ng adik aku .. kteorg la yg jd mangsa .. sbb aku la ank pompuan pertma ..
aku de 6org adk beradik .. aku ank yg ke5 .. hehehe... aku ank cuk pak la .. ^__^'
nak pe je smua dpt ;P (bkn nak belagak kenyataan) cme aku nak kawin je bpak aku xbg .. dekot.. hahahaha.....




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS