<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ pertama kali aku jumpa die ✿
9:51 PM : Thursday, December 30, 2010 | Add comment [0]



hehe ... aku nak cite ni mcm ne aku leh jmpe pakwe aku .. lalala...
masih 2 ibu aku ajk mkn kat warung , kat sengkuang ..
aku pon ikot la kn.. dah lapo ikot lahhhh....
masih 2 mlm .. aku xthu plk warung 2 amai pakwe2 ... hehehe
tbe2 aku ternmpk mamat hensem ni .. tapi die mmg belagak la...
aku pon wat bodoh je la kn... bapak die niaga sate.. aku ske la mkn sate nya..
sbb 2 la asik p warong sne je... tapi aku tak ngurat pon mamat ni...
lantak die la nak sombong ke .. aku xksh.. tapi aku mmg minat la at die..
senyuman manis je taw.. huhuhu .. :)

dah lme2 2.. aku p warong die.. tapi die asik xde je... mkin die keje..
mkin la... tapi upe2 nya die smbg bljr... :)
mlm ble tah ek aku on9 .. pas 2 tbe2 de mamat chat aku ..
aku ingt spe la kn aku pon p la lyan..
sblom ni mamat xknal chat aku aku xlyan.. tapi ble mamat sorg ni chat aku,aku lyan plk..
sat lagi aku tgk pic2 die, aku tgk mcm knal la mamat ni..
upe2 nya dak yg kat warong sate 2 la.. YA ALLAH .. hati aku ni rase happy sgt2 la..
lps dah lyn2 2 .. hehe.. bg la 6ber fon.. kebetulan aku single masih 2.. hehehe

mlm 2 kteorg msg la .. die byk kli tpon aku ... pas 2 kte org dah mle knal lbh rapat lg..
aku cte psl dri aku mcm ne.. die pon cte dri die mcm ne..
bolh terjatuh hati plk.. hehehe... malu la... ^__^
mlm 28/10/2010 die tpon aku.. hehe...nak thu x die ckp pe??
die mau lamar aku jadi aweq die.. hehe.. "sudi kah awk menjadi aweq saya"
amik ko tergagap-gagap aku nak jwb .. dah la ckp kat fon ..
pertma kli aku dilamar melalui telefon .. happy tahap cipan aku...
dapat kekasih baru .. ^__^ ibuuuu saya nak kwin ngn die..
die 2 sape????? EZHAR BIN AINI !! lah!! I LOVE YOU LA YUNK !!
Muaaaaahhhhhh !!

pe2 pon aku syg banget same my boyfriend!!!!
aku harap kali ni cinta aku menjadi.!!
xnk kecewa lagi kerana cinta ...
tapi kli ni aku mau jaga tol2 my husband !! (husband plk td boyfriend) haha..
ah! mane2 la yg pntng die milik kuuuuuu.......wat slme2 nya ....


ezhar seorg yg sgt nakal .. :)
ezhar seorg yg ske amik thu psl aweq nya .. :)
ezhar seorg yg ske wat pe demi aweq nya .. :)
die xske aku cite psl kisah lme aku mcm ne .. :)
ade kala 2 die manje sgt2 .. :)
die ske tlng ayh and mak die .. (rajin kononnya ) .. :)
die degil susah nak dgr kata aku .. :(
die seorg yg sgt2 simple , spoting , memahami .. :)

dah puji ckit2 je kembang nati bontot nya ..



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS