<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ pertama kali aku bercinta ✿
8:55 PM : Tuesday, December 28, 2010 | Add comment [0]
bermule nya dari sni .. pertama kli aku bercinta.. hehehe ..
mle2 aku knal ngn dak medan nme nya apis... ermmm.. lme juga la aku berkwn ngn die..
die ngurat aku kat pasar sabtu masih 2.. ermmm.....
mmg best la .. die bwk aku p jln2... bwk g umah die jmpe mak ayh die...
bla... bla... bla... masih 2 hari isnin die ckp die nak p umah makcik die ..
amik cempedak .. die ckp las krdt die...
okey la aku caye la kn.... cple dah nak dkt sethun msh 2...
kebetulan kak sdra aku ajk p bnda .. aku 4 org.. fatin,elly,effa n aku la..
aku xbg thu pkwe aku yg aku ni nak p bnda krdt xde..
bla... bla...bla... dah smpai samit aku pon p la tandas..
dah siap solek2 .. aku msk la pntu samit 2.. baru aku langkah 1 tapak..
ngggggeeeeeeeeeee... aku nmpk pkwe aku ngn betina pegang tgan .. -__-'
menangis juga aku at ctu... tapi aku mmg puas dapat lempang die.. hohoho..
depan org rmai beb... puas2.. mcm drama wehhh!!!!

ha... yg ni plk kali ke2 aku bercinta...kat mamat ni aku minat sgt2 la...
kat skola aku selalu perhatikn die... hari2 tgk die.. cme die je xminat aku la.. hehhe
tapi ble nmpk mmg kteorg senyum2... aku naik malu la....
lme2 2 aku thu aku xkn pat die sbb die dah de aweq kn...=( aku sedih...
tapi aku mmg nak sgt knal ngn die.. sbb aku berminat ngn die..
1 hari 2 aku jmpe ngn kutek aku ckp aku nak 6ber die 2 pon law die nak bg...
las2 dpt beb.. huhuhu... happy gle aku msih 2.... msh 2 tgh single kn... tapi msh berkwn ngn apis lg exbf aku la... tpi aku lyan gtu2 jep la...pas 2 dah dpt 6ber aku msg la die.. hehhe..
msg2 dah jth hati plk tapi die kte die dah ade aweq.. ermm.. aku tetap tnggu die...
pas 2 kte org skndal .. hehhe... die ckp die dah pts ngn aweq die ,sbb aweq die dah lme xmsg die..
pas 2 kteorg cple la kn... aku ckp nak tkar 6ber die asik xnk die bg alsan t ibu die mrh la pe la..
ermm... aku caye je la... aku bahagia ngn die....
aku cple berthun2 nagn die la.. 20/05/ thun ble aku lpe la...
mlm 2 de pompuan tepon aku gne 6ber die la.. upe2 nya slme ni die tpu aku.. die ckp dah pts
ngn aweq die.. upe2 nya belom.. =( ya ALLAH hati aku ni dah mcm pe.. hancur lebur...
ermmm.... pas 2 aku pat thu die skndal ngn kwn aku sndri... ermmm.. mcm2 la...
aku bethan slme 4thun taw... =( 2010 mkin dah xde jodoh aku break ngn die...
aku dah mls nak pk lagi psl die... aku tros mntak pts dah xthan weh...
smua nya hanye tngal kenangan.... =)



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS