<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ bear saya ✿
10:37 PM : Thursday, January 27, 2011 | Add comment [0]
knp dgn ko ni lin ?? nak same kn mata ko dgn bear 2 ke ?? haha .. iya la.. aku ske tgk mate nya cantikkk gtu kan .. hehe la bear yg ni sape plk yg bg ek ?? hehe .. bkn bagi tapi belikan.. eh! same jela 2 ek .. ni abg angkat aku bg la .. sbb die thu adik busyuk die ske bear sgt2 .. mengedik plk monyet ni .. huhu...

wowww.... thanks la pd abg ku tettttt !!! (biar la rasia .. ) bak kata dato CT .. hehe .. ske aku sgt2 la happy gle la nokkkk... sbb masih ni aku tgh sedih abg aku ajk kuo kte beli bear ea .. alololo.. manje nya die dgn adik nya ekk .. mcm abg kandung pulak ..

ha !! knp plk ni gile cium bear die .. kahkahkah .. biar la hidup gua beb .. ske hati aku la aku nak cium sape2 pon .. de aku ksh ??? time aku rindu abg aku ,, aku cium la bear ni .. hehe .. abg aku pesan dik pg bgon tdo cium malam nak tidor pon cium .. hehe .. tapi org nya x cium la .. kikiki .. ape la dosa taw.. wah smua pink ye .. pink lagi .. ske .. ske.. ske .. hehehe



okey .. hati dah puas sbb abg kesyangan die dah beli kn bear untuk die .. ske la 2 umi .. haha .. ofcouse la beb .. aku kn ske bear2 ni .. peh!! comel2 bapak ah .. lembut2 lagi bulu nya .. de sape2 nak bg bear ?? bg je.. hehe .. aku ske .. smua ske jgn risau la .. :)
OKEY THANKS YOU ABG ADIK !! BMA !! BCA !!
(kiteorg je thu ape maksd nya kn abg .. hehe ..shuutt)




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS