<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ cinta kami ✿
4:36 PM : Sunday, January 16, 2011 | Add comment [0]
kenapa dgn aku ni ?? betol la die kata aku ni dah berubh .. :( aku bkn ape ni tok kepentingan die juga .. lbih baik aku berterus terang drpd aku main2 kn die nati .. aku xthu knp hati aku ni xleh terima sape2.. dlm hati aku mmg aku nak hidup sorg2 .. :( kenapa ???? aku dah serik untuk bercinta .. aku takut.... aku tkt sgt .. hati ni dah xde spe2 lg dah .. mmg aku syg die .. tapi cinta yg aku berikn pd die kurng sgt care layan aku lain .. ermmm.. umi ................... kuat kn semangat key ... :) umi pasti bolh tok teroskn hidup .. aku berterima kasih kat die sbb slme ni layan aku baik sgt .. tapi aku xske dgn perangai degil die mcm budak2 aku xske .. aku mmg ske ble die amik thu psl aku ,, wat pe2 demi aku .. mmg aku suke tapi dgn care degil ko 2 aku xske .. dgn gaye ko .. eh! enth la .. bkn aku memilih .. ni tok kepentingan aku juga kn .. mse dpn aku juga kn?? law mcm ni smpai ble aku nak matang ?? law ko xserius dgn aku .. ermmmm .. aku sedihhh sgt kerana cinta aku jd mcm ni .. knp la dgn aku ni .. ermm... mungkin sbb aku kne main2 kn dulu .. smpai skrg die xpnh berubh upenya .. :( ya ALLAH mmg aku cintakan die lg aku syg die lagi .. tapi aku xkn terima die lagi .. aku dah janji dgn abg angkat aku .. aku xnk tipu sape2 lagi ... aku perlu kn teman tok cite kn smua ni .. aku xthu nak ngadu at spe.. ermm... aku dah cbe bg hati aku kat die.. tapi xbolh .. :( knp dgn aku ni .. betol la kata org cinta xbolh dipaksa .. :(
* YA ALLAH TERANGKAN LAH HATI HAMBA MU NI YA ALLAH .. AMIN *




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS