<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ jangan jelous la !! ✿
8:58 PM : Thursday, January 27, 2011 | Add comment [0]
psttttt.. pstttttt .. sandle sape ni .. hehe ... aku pon xthu la spe pnye ni.. hehe ..
tbe2 je de kat dpn mate aku .. aku tnggal amik je .. haha .. ( cite tipu )
ala.. ni aku pnye la ni .. :) saje2 beli .. tapi aku xmarket taw.. aku tetap simple je ... ni la bnda yg aku nak sgt 2 .. hehe .. aku cari warne pink xde sey !! kecewa aku .. ala.. yg ni pon dah okey kn .. jgn korg ingt aku pat beli kasot ni aku ank org kaya .. xde la .. biase2 je .. kata org hari2 msh bolh mkn byk2 lagi .. tak miskin la 2 kn .. ^_^

wowww !! pink gituuuuuuuuu .. blink2 .. hehe .. yg ni ibu kite yg beli kn .. bodek2 dapat plk beli kasot ni .. mcm cantik kn .. aku tertarik dgn warna nya ... uitttt!! cantik nya ... angau sudah minah sorg ni dgn warne pink lorh .. haha...

ibu , ayh , and abg angkat ku kata selipar ku sgt tnggi ?? hehe .. iya la.. org pendek kne la beli selipar tnggi2 bia x nmpk pendek !! ( dah pendek pendek jela ! ) hehe kata org ni jenama ape ?? roxy ea ?? xksh la 2 kn .. hehe .. murah je selipar ni .. MURAH SGT2 .. malu nak bg thu harga nya bape .. cari la sndri harga nya bpe.. hehehe..



okey umi maslinda lepas ni law nak pegi jalan or nak pegi mane2 la ea jgn bg alsan
selipar or kasot ke xde ea .. nati kne bebel dgn ibu .. :) sbb kat dlm rumah ni ..
setahu aku selipar aku la yg bersepah2 smpai xdigune tersadai gitu je .. perangai cantik minah sorg ni kn .. hehe .. biase ank ksygan daddy busyuk die .. ^_^ opsss2 kantol2 .. okey nak g sesuatu ni ..
I LIKE PINK !!! hehe




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS