<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ putu piring ✿
4:05 AM : Saturday, January 29, 2011 | Add comment [0]
ni fav aku !! sedap nya .. ibu sedappppp .. :( sedap nya .. kalau bolh hari2 nak makan .. :( tapi syg nya aku mane la reti wat kuih ni .. :(

biase law aku nak makan aku beli kat pasaran sabtu .. :) wowww.. pantang aku nmpk kuih ni taw!! ya allah sedap nya jgn tnye la mcm ne .. werkkk
pada 29/01/2011 hari sabtu.. hari ni la .. hehe xpat beli .. kecewa nya .. sbb hujan tron xbenti2.. :(
tapi abg teeeetttt!! sya ckp ujan 2 kn rahmat .. iya mmg la.. aku phm lorh .. tapi nak juga kuih ni .. ermmmm...


okey ni la my fav law nak thu .. hehe.. asal g pasar je beli bnda ni.. smpai acik 2 dah knal aku taw.. hehe malu nya kite taw .. :) xpe la yg penting puas dpt beli .. hehe .. de aku kisah org nak ckp pe.. :) haha.. PA aku yg selalu teman aku beli bnda alah ni .. :p tapi aku sedih die ckp xsedap kiuh ni.. kurang aja betol la ko ni..




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS