<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ woww cantik !! ✿
9:42 PM : Saturday, January 29, 2011 | Add comment [0]
wahhhhhh!! bilik sapa ni .. cantik nya ... untuk akk dgn adik kn .. akk ske warne pink .. adik ske warna biru .. cantikkkkkkkkk nya .. ( ni bkn bilik aku ) serius ..hehe .. lalala

yg ni simple cikit sesuai untuk bilik org tua .. haha .. lucu la aku ni .. aku xthu ni bilik sapa aku curi photo nya .. serius xtipu ..

wowww .. pink gtuuuu .. bilik sape ni de pic aku x?? law xde bkn bilik aku ni .. hehe .. bkn ni .. 2 bilik puteri mane tah .. lawa nya de hello kitty lagi .. nice2 !!
yg ni bilik computer .. mcm umah aku de khas bilik computer .. hehe .. bkn umah aku ni taw.. umah org kaya ni .. aku miskin jep beb .. mane mampu nak wat smua ni .. kn2


okey kawan2 ni aku bkn nya nak tnjuk belagak ye .. ni saje2 je nak tnjuk tertarik dgn wrne2 nya gtu ala2 pink2 purple2 gtuu .. lawa kn ?? spe yg dah masuk bilik aku 2 tgk la slh 1 mne yg sme sgn pic kat ats ni .. hehe .. lalala... cari la smpai dpt yeeeeeeeeeee.....





ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS