<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ ku ingin melafas kn erti sebuah kehidupan yg penuh dgn dugaan... ✿
6:55 PM : Monday, February 28, 2011 | Add comment [0]
ermmmm.... pening pk psl laki kn ?? knp?? ermmm... aku slme ni mngharap kn sesorg tu . .akuSAYANG die sgt... aku dah CINTA kn dia... tapi nape dia wat aku mcm ni?? slme ni ape yg tuhan dah beri kn aku dugaan aku terima.. smpai aku sakit2.. smpai bolh membawa maut! buat ibu aku risau sedih! bolh terkne kanser weh!! jgn main2 la ... aku tnsion kpla aku sakit .. aku xleh kne pns nati pns dlm... dokter pesan jgn terlalu pk kn pe2.. sakit weh kepala aku.. sbb tu time pns sgt aku merungut tak tentu psl...mcm ni la couple kn mst de masalah de je yg xbetol nya.. kn?? ermm... xpela aku TAK MENHARAPKAN sape2 ... tapi phm la aku.tak kn aku je yg kne phm org tu :'( mcm ne aku tak sdh kn .. die dah byk kli wat aku skt t.. serius aku tak smpai hati wat org TERSAYANG smpai mcm ni skli.. aku bkn pe aku kn baru je kne tipu .. tak kn bnda ni nak berlaku lagi pd diri aku????? bolh jd gila la aku mcm ni weh!! TOLONG LA!! b ... :( b tahu kn bby syg b sgt??? bby rindu b sgt2 ?? kn?? b TAHU KAN ???? ape yg bby xpuas hati hari ni bby bagon tdo.. xde pon msg dari b ..??? okey.. bby tnggu b msg .. ermmm.. T_T ermm..mne b ni .. kalau bby txt mmg tak diblskn??? okey la .. tnggu lg smpai ptg bby txt b ERM je kn.. okey la xbls kn??? mlm pkol9lbh baru txt bby kn?? sabar nya la kn??? tuhan je la yg tahu... kalau bby mati pon b xsmpat nak mintak maaf kn??? b ckp nak jmpe bby hari ahad tapi b g lain kn?? mne xsdh hati ni .. :'( pas tu b LUPAKAN bby.. bby xthu la b wat pe kn ... b pertama kali bbyMARAH b kn??? "bby tension sgt okey!" pas tu bby nangis sbb b kn??"bby sedih sgt okey!"





ermm.. bby nak b berubah .. bby akn bantu b okey .. ermmm.. bby xnk bby sdh2 lagi .. bby nak jd mcm bby dulu happy .. mcm xde pape masalah.. sblom kne tipu..tapi xbolh .. :'( sbb b dah wat bby mcm ni.. tapi bby thu b bolh berubah kn?? sbb skrg b dah tkt dgn bby kn?? pe2 hal mst b nak tebus kslhan b tu.. 20x b wat 20x b tebus la ea?? errr!! syg bkn boneka okey .. yg xde perasaan pe2.. syg manusia okey!! ingt la b kalau b tipu bby pon mmg bby xtahu kn?? b kne ingt ALLAH selalu tgk b buat pe.. 1hari nati die akan tnjuk kn pd bby ape yg b dah wat buruk pd bby .. okey bby plk asik jujur je dgn b kn pe bby buat smua b thu kn ?? bby mmg xpndai nak tipu.. serius...





ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS