<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ tak kenal maka tak cinta ✿
7:19 PM : Wednesday, February 16, 2011 | Add comment [0]

sape ni ?? haha.. aku pon tak tahu la ni sape .. MR.DEF bak kata aku la..hehe .. nak tahu nme dia?? xpyh la ek korg mst knal nati ..haha.. sbb tu la aku curi pic yg ni .. haha.. kalau sape2 yg knal mamat ni jgn bg tahu la.. aku tampo mlot nya nati .. haisshhh!! ni la mamat yg aku minat sgt tu law nak tahu yawww.. haha.. mcm tak caye je an tbe2 dah .. ehem2 .. lalala .. i love you ah .. :p mst dah pk lain kn korg2 ni..
bagi aku MR.DEF ni biase je dak nya .. cme aku tahu dia mmg noty .. ala..adat la tu kn ..hehe ..ermmm... tbe2 hati ni rase lain sgt ble dpt knal dgn dia .. itu kah yg dinama kn cinta ?? ye la kot ea .. :) insyALLAH smua nya xde pape .. MR.DEF ni org yg biase je simple .. eh! korg tgk pic ni macho kn ?? hehe.. cehh! pakai cermin mata gaya gtu la .. cube buka ..ha??? no coment .. :p kalau dah takdir nya jodoh aku dgn dia aku terima je ( pdhal dah couple pon !) haha .. ye kot entah la weh .. biar la rasia an ..
serius aku xthu pape psl diri dia . yg aku tahu dia bljar kat UTHM ..hehe nme nya tettt!! ha tu je yg aku tahu .. =_=' haisshhh!! mcm ne kita berpacaran ni MR.DEF .. hehe ..
hari sabtu ni kita jumpa kn MR.DEF ?? haha.. bapak ah tkt gle .. nervous la aku ..xbiase jmpe laki woiiii ... kli pertama ni aku jmpe dia .. nati kteorg okey mmg macho la ko MR.DEF !! terbaik .. haha ..kata org TAK KENAL MAKA TAK CINTA !! so skrg dah knal tbe2 tercinta plk .. hahaha ..



kepada MR.DEF sya harap awk jga sy dgn betol .. mmg kita xknal isi hati budi masing2 .. 1hari nati kita akan tahu la kn .. ?? jgn CURANG !! SETIA pd yg 1 !! JUJUR la pd ku .. hehe .. gtu la baru kita saling syg menyayangi .. haha.. tak gtu MR.DEF ?? 17/02/2011 ??? lalala





ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS