<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ awk syg sy ?? knp? ✿
5:34 PM : Tuesday, March 22, 2011 | Add comment [0]

plesing je minah ni..haha...

ade gaya mcm model ark??? ha2!! baik jujur!!

gurau je la ... tajuk hari ni awk syg sy ? Knp?

terkejut la juga an mamat ni bg love2 kat wall fb aku byk2.. =,=

bukti ke tu?? haha.. dah ckup kukuh ko pnye bukti tu?? ha??

mst2 de org yg tease2 ni an?? haha...

ape pon xleh bla... ^,^ plzzz la jgn nak gedix2 dgn org yg dah xsyg kita..

mlot kate syg .. hati sape thu kn?? :) tet....tetttt..teeettt...

tuhan saje yg tahu kn2?? ^,^

knp die syg aku sgt ek?? sgt?? mcm xcye je..

aku biase je..haha.. mcm xde perasaan pon.. :p

auwww..gtu la.. aku mmg xske tnjuk syg2 ni.. aku ske simpan dlm hati..

aku xske ckp kat mlot ke ape ke..

ha! sbb pe ko syg aku?? sbb aku de harta ke??

sbb aku de kemewahan ke??

sbb aku de moto kereta bolh bwk ko jln2??

or sbb aku ni mmg sanggup wat pe je demi pakwe???

ha! jwb la jwb la..!! kite tunggu dan lihat okey!!

pe yg aku nak ko tunai kn ?? kn?? ko janji dgn aku kn??

aku bkn nak barang ape2 ke..bkn la..

psl diri die aku nak! ko phm????

bukti harus la kukuh!!! kalau aku kata nak!! aku nak!!

kalau aku ckp jangan!!jangan la!!!

aku bkn rampas hak org kn???

haha...bkn2.... die yg tergle2 kn aku??kn2???

haha... sorry u.. :)

ko wat wall mcm tu byk2 skndle2 aku lari weh.. =,=

peh! tempah maut..haha..gurau je la...

nati u ungkit2!! kn psl skndle2 ni!!

pdhal i xde pon.. ala.. friends je..

eh! teman tapi mesra.haha




okey sy terharu la kot awk wat mcm tu..

sbnr nya sy tak smpai hati pon u.. :(

u thu kn sbb ape???

i tak pakse u key??

i tak pakse u wat smua ni..tapiiiii...

law tu yg u nak bukti kn.. bagos la u..




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS