<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ i'm not perfect girl ✿
7:41 PM : Wednesday, March 30, 2011 | Add comment [0]
i'm not perfect girl.. realy2.. :)
tak smua org perfect kat dunia ni.. mst de kekurangan nya.. :)
ermmm.. aku tak tahu ape slh aku smpai die lupekn aku??
why?? aku de wat slh kew wehh?? okey i'm sorry!!
ke awk de masalah awk lupe sy?? can i help you??
ermmm.. ape2 pon thanks you!!
awk dah wat sy lbh matang dah bolh berfikir..
mne yg baik mane yg buruk ..:)
awk thu tak sblom ni sy de sakit ape?? tak tahu kn??
tak pe blom tbe mase nya sy nak bg thu awk.. taw!
errr...alhamdulillah sy skrg ni dah pk mase dpn sy.. :)
sy skrg dah mle pk psl kerjaya.. :) tapi sy tak sehebat awk!
awk pandai! sy bodoh! :)
sy nak smbg belajar pon sy dah mls.. :)
tapi mkin sy nak kerja nak cari harta..
slow2 sy cari.. :) ble awk dah lpekn sy nati..
slme ni sy mkn wet bpak sy je..tak pk lg psl mase dpn.. :)
disbb kn lelaki ..
tapi skrg sy dah pk.. cme sy nak awk doakn yg terbaik tok sy taw awk! :)
sy tersenyum lebar awk wat sy mcm ni..
thanks dah wat sy semakin matang!!



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS