<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ kerana cinta ke??? ye kot!! ✿
5:44 AM : Tuesday, March 15, 2011 | Add comment [0]

tajuk tah pape..haha ...kerana cinta ke??? ye kot!!

maksud aku bkn bkn nak bunuh diri ke ape ke..bkn la..

ni psl hidup aku la kn .. aku dah byk berubah sejak ,

asik2 kene tipu je .. =,=

ye diri aku aku thu la kn .. ;)

skrg sape2 msg2 aku ke call ke aku wat bodoh je weh..

mls nak layan .. mcm buang mase aku pk law aku lyan lbh2.

nati mst tercouple pnye la.. laki ayat nak manis kn???

so aku wat bodoh je la.. abg angkt aku kdng2 pon msg aku..

aku pon mcm xde mod je nak lyn .. knp tah

aku dah mls nak pkai fon kalau bolh weh .. mls sgt..

tapi aku ingt mber2 aku.. t dieorg rindu aku ssh plk kn..:)

aku gne fon kerana mber weh.. :)

aku single ni asik nak berjln je.. mencari ketenangan la katekn ..

uhhhhhh.. poyo je an2.. =,= alalallaal....

sape2 ajk jmpe ke.. ala.mls la wehh.. gua mls nak jmpe2 ni..

dah xske nak jmpe2 laki2 ni .. dgn kwn2 je weh aku nak kuo..

aku dah mls nak pk..aku bkn nya ank patong ske2 nak main2 kn aku ..

teringin la juga nak de pakwe.. :)

opsss2!!! tapi2 sape nak jd pakwe aku mari tukar no..

ade bran??? tersenyum lebo la ye?? haha....

xnk tkar ko pnye psl..okey leh berambus!!! :p senang je..

aku dah pk msk2 sape nak aku kne ikt kehendak aku..:)





ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS