<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ pencinta lelaki ?? ye kot ✿
6:16 PM : Tuesday, March 8, 2011 | Add comment [1]

ape psl dgn tajuk hari ni PENCINTA LELAKI ?? lucu sedunia .. :')

aku cme nak bgthu je la yg aku ni ble bercinta ke bercintun ke ape ke kn ..

mmg aku setia kat sorg tu law aku betol2 dah syg :( aku sangup buang kawan wehh ..

kadang2 tu ade wat slh juga la..adat la manusia xlari dri kesilapan .. kn2???

okey la..jujur la aku mmg sangup wat pe je demi org tersyg .. kalau benda tu ssh sgt pon..

aku akan buat juga walaupon bnda tu berat bg aku ..

aku mmg ske jujur ble aku wat pe2 ke kn aku mmg ske bg thu..

ermmm... ni ke yg dinama kn PENCINTA LELAKI ??

agak rumit ini tajuk..haha.. org mcm ni mmg selalu kne tipu ke??

tu je soalan aku kat korg .. :'( aku dah betol2 syg org tu mst kne tipu..

knp?? dieorg nak aku berubh jd perempuan tak setia ke??

ermmm.. plzz la.. aku mmg xleh nak wat smua tu .. seriuus la..

walaupon aku kne tipu aku tetap xkn berubah..

aku bkn nak tnjuk belagak yg aku ni setia sgt wehh..

cme aku nak luahkn kat korg ..hidup aku sunyi sgt .. :'(

ramai yg nak kat aku sbb aku ni maket bapak ah perasan sial!

xde la gurau je mkin dieorg simpati ape yg dah terjadi pd diri aku ni..

okey sorry la ea.. aku mmg xske dipkse .. bia la aku cari sndri cinta tu..

jgn cinta yg dtg sndri.. blom tentu korg bolh wat aku happy..


ermm..aku terlalu sunyi wat mase ni .. :'( aku nak die..

aku syg die (plzz la umi jgn terlalu mengharap sgt!!!)

okey la aku serah kn smua pd takdir.. ape yg dah terjadi.

smua ade hikmahnya.. mkin tuhan akan temukn aku ..

org yg lebih baik dari die ?? kot2 terus kawin ke... hahaha...

bkn gtl la wehh! kn senang dah kawin dok bersame die wat pe kita thu..

kn2?? xgtu syg?? (aku pon xthu spe syg aku) org yg terbace blog aku ni la!




pe2 pon aku cukup happy la dapat berkawan dgn die..

walaupon xsampai sebulan wehhh!!

happy sgt2 ble pat jumpe die .. :')

tapi smua nya dah berakhir bg ku .. thanks zuladli ..



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS