<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ penyakit ?? ✿
8:14 PM : Monday, March 28, 2011 | Add comment [0]

berpenyakit kn mls kn??? haha..

tak de la enth la.. tak thu la nak cte mcm ne ek.. :)

hanye fmly aku je la yg tahu ye.. :)

pg2 ble tak jumpe matahari kat mate.. susah sgt nak bukak mata ni..:)

kn2??? biase la tgh dibuai2 mimpi2 best agak nya an??? :)

P.A aku pg2 dah msg aku ajk g pasar . adoiii.. mcm biase ari selasa..

kndg2 je g time xkje kn.. :) auww...

pg2 tu mata aku berat sgt nak bukak mata ni ha!! =,=

pkol7lbh wehh... die kejot aku..berat la mata aku nak bgon..

biase aku bgon pkol8lbh ke pkol9 ke..haha..

terok2 :).. jujur la ni kn..

msh tu aku tgh mimpi someone ni yg dah dkt 3hari tak cari aku..

aku tak tahu la die wat pe an.. aku risau sgt..

aku mimpi die tgh nagis ?? knp ha?? aku tkt :(

aku tak nak terjd pe2 kat die sbb tu aku cari die..ermmm...

tgh sdp mimpi best tbe2 bunyi lagu henfon berbunyi..

walawehhhhhhhh!!! ptong stim!! hahaha....bla..bla..bla..

aku tdo balik aku mimpi bff aku Yunk AnJe.Atieey Eiyqa, Nur Azila

tbe2 leh mimpi kiteorg jln2 naik moto kriss capuk korg dua org ha!!

lucu sial!! yg paling tak leh bla.. anjing ade termasuk dlm mimpi aku??

ha!!nak thu knp??? sbb aku pling tkt nmpk anjing!! pehh!! siot!!

aku sorg je lak tu yg kne kacau!!! adoiii!! gugup2!! walaupon mimpi!!

siap leh dekat anjing tu dieorg ber3 taw bodoh je.. aku siap berlari2. =,=

pdhal anjing tu tak kacau aku pon..hahaha...

"opss!!!shalalala.........." alamak henfon bunyi lgi dah...

tgk jam dah pkol8.30 peh!! berat mata aku nak bgon!!

tak tahu knp.. skli bgon bdan aku sakit2.. :'(

kple aku berat sgt auww!! -,- mke nak sdh je an.. huhu

ni pon msh ngtok lgi ahh.. :( hari ni mmg hari pling ngtok..

pdhal aku tdo cepat taw.. errrr... tak phm la aku..!!!

mkin aku terlalu rindukn korg smua!!!! haha...

kalau leh aku tak nak bgon dari tidur smpai pkol 12!!! huhu

pape pon aku nak say kat korg!!

I MISS YOU SO MUCHHHHHHHH!!



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS