<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ perkahwinan kak zureen ✿
4:47 AM : Sunday, March 20, 2011 | Add comment [0]

ni la kak zureen nya... cantik kn.. :)

kacok kn cina ni.. putih lorh... :) sweet je..

laki die pon hensem la.. :) biase la kak zurin kn cantik..

kak zurin org nya tak sombong :) die mmg peramah..

yg sblh nya tu sombong =,= hoho..

sememeh weh aku.. sbb pns kn rmai org lak tu..

errrrrr... rewang lagi.. ha.. peh! tapi tetap cool la beb.. ^,^


ni berangan je kn..!! sblom nak naik pelamin ni aku jumpi2 dulu..

kot2 law terkene badi ke kng susah aku..bahahha... ^_^

selekeh mke aku kn.. nmpk gemok kn aku ble pkai baju kurung moden..

sbb tu aku xske pakai.. ala.. terpakse ni..kalau bolh nak pkai bju t-shirt je..


ni la cucu2 nenek datin fatimah kalau nak tahu..haha..

yg dua org sblh aku dgn dak kecik tu cicit die.. :)

smua ni berangan je kn?? kot2 terkene badi ke..

alhamdulillah.... :)

eh! tapi aku xla..jodoh xde lgi owhh!! cewahhhh..

kot2 sape2 nak dtg minang dtg je la.. hahaha....

dah terkne badi la kot tbe2 org dtg minang..

eh! xnk la muda lagi la... pk mase dpn uhh.. ^,^


kalau dah name nya kenduri kawin mst la la de DJ kn??

aku pon ske la kn!! haha.. aku kn hantu karok.. lalala

mlm sabtu aku karok dgn kak jiela kami duet lagu,

diam-diam jatuh cinta (ramlah ram)

sabtu ptg tu aku berduet dgn eka cousin aku la..lagu...

madah berhelah & anggapanmu (ziana zain)

tunggu lame ni weh.. =,= de mamat 3org tu potong line kiteorg..

siottt je an... nsb baik la hensem.. hahaha...

tegur2 plk.. eeewwwwwwwwwwwwwwwwwww...... lalalala...

nsb baik korg2 mintak maaf.. okey la xpe..

semangat aku nyanyi kn..haha...

smpai tak sampai suara aku taw.. malu jep..

tapi mmg tak nafi suara aku mmg sedap auuuuwwwww... ^,^

eh! lagi 1 terlupe.. tgk ramping kn tubuh ku..hahhahah...

mcm sial.. =,=


ape2 pon alhamdulillah majlis berjln dgn lancar.. :)

SELAMAT PENGANTIN BARU

ZUREEN DAN DANIEL

semoga bahagia hingga akhr hayat...

AMIN~




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS