<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ tak mengharapkn sape-2 ✿
7:05 PM : Saturday, March 12, 2011 | Add comment [0]

ikot sgt kata hati yg dah tak betol ni!!

maklum la kene tipu an.. kepala naik gile la weh!!

serius aku dah tak mengharapkan sape2 ..

ramai nak kat aku die cian kn aku!! maaf la ye

hati ni masih ragu2 lagi la.. aku nak couple pon,

biar la aku syg org tu , org tu syg aku ..

bkn nya simpati ke ape ke.. mmg la korg hensem.

tapi hati korg aku xthu kn??? maaf ye ..

aku ni jenis law dah layan sorg ,sorg je ..

mmg la kat Facebook aku layan korg baik sgt aku wat korg :) kn??

tapi hati aku korg xthu . aku xnk korg pk kerana lelaki tu aku mcm ni

aku thu korg nak bg aku semangat aku thu smua tu...

okey la terima kasih .. aku pon bolh senyum kn ??

tapi jgn pakse aku bg no aku kat korg , jgn pakse aku tok sygkan korg

aku law dah syg sorg tu , tu je yg aku syg .. walaupon ade yg lbh baik.


ble korg pakse2 aku ckp pe?? "kalau de jodoh kita tetap bersama"

so jgn nak pakse2 aku xske key !! sumpah la hati aku mmg tgh sedih .. :'(

abg aku pon thu aku dah xde kwn dgn sape2..

aku mmg dah syg kat sorg 2.. tapi tu la die mcm xsyg aku.. :(

key la kn awk dah ckp kita kwn je kn???

key sy ngaku sy dah tak mengharapkan sape2 lagi !!

okey la bg sy mase biar syg ni hilang and syg org lain key.. :(


aku msh teringt die xthu la nape.. hanye aku dgn die je yg thu kn??

errrrrrrr...plzzz la.. lupakn key!!! >_<

KALAU KAT DUNIA NI ADE UBAT TOK LUPEKN APE YG DAH TERJADI

SUMPAH AKU BELI WALAUPON HARGA NYA BERIBU2!!!!!


location :: hamid corner / carefour

bersama :: kanda and dinda tercinta!!

mood :: bosan g la bandar tenangkn fikiran!!



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS