<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ go to yp - melaka - klang ✿
9:11 PM : Sunday, April 3, 2011 | Add comment [0]
masih ni kat perhentian dengkil .. :) kami tunggu my bro..
sbb die terlajak kat simpang nak msuk jb..die bolh terterus..
so kne patah balik la.. :)
ni sempat lgi snap pic kapal terbang...
sy ckp dgn ibu, "ibu nak naik!! nak naik kapal!!"
ibu ckp iya naik la g umah poksu kat SABAH.. :)
kalau kita ade rezeki byk kita naik iya ibu!!!

nmpk tak?? bukti ni aku g klang.. haha..ceh2...
belok jb la ni.. sempat snap lgi!

depan tu abg sy!! die bwk kami jln kuo..sbb kami smua tak reti jln kuo!!
maklum la bkn org bandar!!! huahuahua...

yg ni jgn tnye2 ni sape..haha.. ni aku yg ayu gtu!! haha..
niat aku nak bertudung ni.. haha... saje2 je.. sbb nak tutup2 rmbt yg serabai ni ha!!
hahaha... opsss!! xde la.. saje je... terbuka pintu hati ni nak bertudung.. :)
asik kene perli je wehh!! MALU MAKK!! >,<
de yg ckp la patut la mendung je...
ade yg ckp ustazah mne ni?? auwwwwwwwwww.... hehe..
senyum je la!!!

ble time balik je.. smua yg baiknya dah tak nmpk... pergi je bertudung.. :3
haha.. ape nak jd?? sekurang2 nya aku nak bertudung!! belajar wehH!!
ni kat perhentian pagoh!! makan dan solat rehat2 sat!!

ha..tgk ape tu??? ala..tgk mamat hensem yg senyum2 kat aku tu.. :)
gile bikin aku tkt je.. tgk aku mcm ape dah.. :)
hensem nya ko weh!! malu2 plk tu... errr...

ni bkn kereta aku wehh!! ade tampal2 'P' segala.. :)
ape la..kereta bpak aku tak de tampal2 benda tu..hahaha..
beg aku beso noh!!!byk wet tu dlm nya... 9juta... :)


sape la ni?? agak2 sape ek??? ek2??? sape ek??? haha
gtu plk... same2 purple plk kite kn!!
ni sape2 la.. :) sape knal die tahu la ni sape.. tak knal jgn slh phm la ye!!

ape2 pon kiteorg happy la ye!! tapi tak sgt la wehh!!! ermm..sbb2 ade la..
nak cte kat sni nati de org yg pelik2 je bace..haha.. kantol nti.. :)
mm byk dugaan la weh nak g jauh2 ni..ade yg tersesat ade yg terlajak..
adoiii!!! aku rase law nak g konvoi ke kereta masing2 ikat tali bia tak de org nak masuk celah2..
haha...senang gtu!!! kelako jep!! ^_^
penat woow!!! penat sgt... =,=
alahaii..sampai rmah persingahan mula la masing2... dah mcm pasar ikan pon ade bising nya..
mlot mak2 org lgi..anak2 dara lagi.. adoii!! sabo jela!!! ~~
dah kat rumah pengatin lgi la masing2 kepanasan.. berpeluh2!! adoii!! hai!
dah la tak dpt ddk yg tmpt istemewa!! =,= dieorg mkn tingal amik kat meja je!
kiteorg kne bagon mcm org biase dtg!.. kalau aku malu!!! malu sgt!!! err..
bkn nak mengutuk ke ape ke.. ank dato weh!! ermm..phm2 jela..
pas tu tak dpt beg2 jajan tu! tak cukup buat 20 je.. apakah??
group2 aku je plk tu tak pat.. sdh je..!! kiteorg mmg betol2 bengang weh!!
kn2 Mohd Razi , Ziela Ajie , Aziera Md Safari , La Syaira , elly..
nsb baik die mintak maaf!! ermmm... tak sejuk pon hati ni!!!
pas tu kiteorg cepat nak balik.. masing2 merajok!! .. =,= haha...
lucu je.. memalukan!! wek!
pas tu pozing2 la amik gambo.alahai!!!aku org 1st jln ke depan bab2 gambo ni..
malu nya la..sampai kne perli.. hahahha.. mcm kodok pon ade...
sardin pon ade!! blurrr!!! ahaha....






ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS