<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ kalau ko tak serius dgn aku, aku pon tak nak serius dgn ko ✿
8:35 PM : Saturday, April 16, 2011 | Add comment [0]

manusia oh manusia.. :) tak pnh menyesal agak nya..
hehehe..aku la tu yg bongok sgt tak pnh menyesal la kot..
cinta itu indah ..haha... plzzz jgn keluarkn kata2 hikmah ko alin!!
huhuhu...okey semua org benci .. =..= okey tak pe.. huhu
someone ni pakwe aku yg mcm tak pnh serius dgn aku..
ek..knp ek.. cube la korg law korg pkwe korg tak amik thu psl korg..
die amik thu psl exgf die je.. skit hati tak agak2 nya???
pas tu slme ni die lyan nak tak nak.. ermm... tibe nya korg nmpk die
jln dgn pompuan lain pe korg pk??? pk die CURANG la kn?????
ermm..tah la.. nak curang ke ape ke... up to u.. :(
tapi hati sdh je.. knp awk tak nak lps kn sy je.. :(
tak pyh la nak simpati sgt pe yg daH terjd psl diri sy..
sy smkin sdh ble awk wat sy cm ni taw awk...
cube ape yg terjd pd diri aku ni terjd pd diri korg??
ape korg nak wat ek???mst korg ckp PUTUS JELAH!!
mst korg jwb mcm tu kn?? ermm..aku mls nak pk lgi psl laki ni..
tapi hati ni syg sgt..mcm ne ek?? hehe..
plzzzzzzzz ..aku nak menyesal pon tak gne kn..
tapi berat kepla ni pk..
aku law dah sorg,sorg je aku syg..aku tak pndai nak main2kn.. :(
waaaaaaaaa..... nak menangis aku... asik kne tipu je...
kalau tuhan nak tunjuk benda2 buruk pe yg bf aku wat..
aku sedia terima.. :'(
i love you shafiq :'(((((((((((((((((((


ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS