<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ moto curi?? hahaha ✿
7:37 PM : Friday, April 8, 2011 | Add comment [0]
okey bergaya je lbh.. huhuhu...
ni kn baru balik jln2 jumpe someone.. hehe
bwk moto laju2..tak pkai helmet lgi.. :)
okey aku p amik die jauh??tak sgt..15minit ade.. :p
msk kg2.. okey lpskn rindu.. ^_~
tapi rindu lgi!!hari2 nak jumpe..
p tasik tapi tasik dah tak serupe tasik.. ermmm..
tak cantik permandangan..happy je pat pelok kuat2..haha
ala...mcm tak biase plk korg kn..ermmmm.... tak pyh nk mengate2 ke pe ke kn!
okey syg belikn air..sbb haus..hehe... syg kte nk burger tak??
okey syg! sbnr nya dlm hati nak2!!!!!!!!!!! SUMPAH NAK!
haha..tapi malu nak ckp nak! pdhal pewot tgh lapo.. :'(
syg kalau hari2 kite mcm tu la kn.. sumpah i tak nak lepaskn u... =,=

okeyy!!cantik pot moto aku kn??haha.. distu la ruangan yg selamat..(dlm rumah)
tak kene habuk!! bkn tkt kne curi ke ape ke..tak la.. :)
sbb ni aku baru sental segala sental daki2 die..
ermmm.. pnt wo!! dgn ade sarang laba2 lagi.. haah degil ko kn..
siap ade laba2 nya lgi.. okey cantik.. aku thu moto aku dah berbulan tak bsh..
tak digunekn sgt.. mmg nak kne.. :)
kn dah kne siram dgn aku...
okey ckup 3 0r 4 bln...semut dah bolh wat sarang kat mne2 la.. :)
org RAJIN mmg mcm tu law nak thu..ahahah...
siap kit2 body die yg kilat milat... hahah..
husband no2 i ckp.. "KILATNYA MOTO"
okey syg!!terima ksh . i love u.. bertmbh2 syg i kat u!! haha..(gedixkn)

okey dlu letak nme "alin <3 cici" 2x letak.. :'(
okey skrg ltak "are-lin" sat lgi nak tkar "eiy-lin''
syg nak juga ke ??? kene letak ke??hehe
tak pyh la ek.. t kot2 sy nak bwk skndal ke kn.. haha.. kantol t.. =..=
opss!!! syg gurau jep.. :)

okey ni bkn moto curi ke ape ke bkn la.. :)
ni moto abg sy.. okey dah abis bayar pon!! cash! hahah..
abg sy dah beli moto baru rxz.. ;)
yg ni dah tak laju bg sy.. sape2 nak pkai,pkai la.. :)
i tak ksh pon.. i tak nak pon moto ni.. tak pk pon nak sgt moto
biase korg2 nak ek moto..nak moto sndri..
aku dah jemu tgk moto kat rumah aku..
okey.. ex5,rxz,125z,krisma,LC ade 2..honda n70..
okey market je smua nya..haha.. ko ckp je nak moto mne 1..
aku smua dah tak pndng..kpd lelaki2 yg de moto ape2 ke kn.
aku dah tak pndng dah ape yg kat umah aku ade..
lagenda je tak de..hehe... okey husbnd i naik lagenda.. jakon ckit la kn!


ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS