<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ mr.dot2 ✿
7:21 PM : Wednesday, April 6, 2011 | Add comment [0]

ini la mr.dot2 ..hehe.. my syg.. haha..

tbe2 dah jd syg plk dah!! aku pon tak thu pape la.. =,=

wahhh..korg knal kn ni sape..?? yg dok2 pt.yani..huhu..

diam2 ea.. aku ingt aku blom couple dgn die.. rpe2 nya dah..

(bolh plk mcm tu kn) .. aku leh tak ngaku pakwe ..

kene mrh la aku!! =..= sorry la syg.. i tetap syg u.. haha..

hensem tak??? hensem kn2. ckp je hensem macho lagi!!

berkace mata auwww.. macho2.. haha.. (jgn perasan)



okey u curang dgn i u tgk pic u ade dgn pompuan mne tu.. =..=

tgk la mle2 lgi dah curang.. k fine!! hahaha..

gurau jep syg!! haha.. ni msh ni tgh single ea syg.. haha.. thuu...

eh! tgk2 lesung pipit die! geram tak?? mst la geram..

aku tak syg die dri segi rupe die.. aku syg lesung pipit die je..

ble senyum kat aku wat aku tergoda.. =,=

aku tak thu la knp aku leh tersangkut dgn die.. aku pon tak thu..

nak kate minat aku langsong tak minat die.. hahaha..

sory syg sory... hehe.. okey i tetap syg u.. :p

tak thu la u syg i ke tak kn.. okey i phm.. =..=

u kata u nak lupe kn die u nak rapat2 dgn i..

u nak sentiasa i ade disamping u.. =,=

okeyy..kalau mcm tu hari2 kte jumpe ea sy.. kte jln2 tasik ke.. ke..

hahah... cuci2 mata ke.. ye2.. ^_~

jgn risau sy akn wat yg terbaik tok awk..


okey susah senang kita bersama <3 ye syg .. ^_~

sy thu awk de moto tak kereta ..moto awk moto lagenda..

okey phm.. nak beli kereta wet tak ckup lgi..hehe.. okey phm..

i plk ade moto tpi ex5 je.. dah buruk stkat jln2 kg leh la kn syg..

tapi u tu ble nak g bndar u tak ske naik moto..k i phm..

u putih tkt dgn panas!!

u nak naik kerete je.. tapi u tak de lesen..sabo jelah~~

okey i tak de kereta tapi ayh i ade..

tapiiiiiii... tu la sy tkt2 nak bwk.. errr...

hari biase2 nak date mmg kereta tak de..kalau hari ahad kereta ade..

okey syg kita sme2 susah kn..

walau pe pon yg terjd kita kne sabar...

insyallah satu hari nti kita akn hidup senang..

bia susah dlu senang2 kemudian.. kn2




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS