<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ nak percaya ke tak ek?? dah nampak depan mata ✿
10:48 AM : Friday, April 15, 2011 | Add comment [2]
ermm... 15 /04/11 aku p banda dgn adik aku..
ermmm... bosan2 aku cari baju ..saje..
p karok... aku mle2 g berdua..
pas tu dtg nya paat dgn ci anep ..adik2 je..hahah..
lps karok kteorg mkn kfc same2..huhuhu....
lucu je beb layan kepala otak anep yg gonjol tu
nak di jd kn cte..sementara tungu ujan aku jln2 la dlu..
pas tu ternampak someone ni dgn pompuan ermm....
someone tu pakwe aku la...
pehh!!!mengigil beb tubuh ku...hati aku tros sakit gle..
patot hati aku tak sedap je kn...
ermmm...bunga mne yg tak skt t kalau dah nmpk dpn mke beb!!
aku rase nak sepak laju2 je kn...
enth la...susah aku nak caye dah..die ckp tu sepupu die??
mcm pelik je... tapi knp berdua??knp?? ha!!
enth la... pelik2,,pas tu aku kne mrh balik "yg sblh ko laki tu sape?!"
aku plk yg kne..okey aku ngaku tu sedara aku..paat tu kwn sdra aku!!
"dah tu sedara bolh ea couple2??ko nak couple dgn sdra ko tu??!!"aku kne mrh lagi
jgn pk bukan2 bolh tak??? aku tros tak percaya...mls nak caya
"ko nak tak no dak tu aku bg ko tepon die!!ko tepon!" aku bls... xnk.. haha
enth la...wat mase ni mls nak caye... wekk..:p
mls2.. kalau tipu suatu hari nati tuhan akan tunjuk.. :)


ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS