<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ pedih gile hati ini ✿
12:18 AM : Thursday, April 14, 2011 | Add comment [0]
ermmmm... pe leh wat sabar jela kn...
laki mcm tu mmg tak pyh dipk kn lagi...wat skt hati jep... :)
tapi hati ni sakit la ape yg die dah wat kat aku..
pas tu die de pompuan lain.. pehh!pedih je hati ni kn..
huhu...ape leh wat.. doa yg terbaik tok die..
tak baik nak bls dendam ke ape ke..
kumbang bkn sekor kn?? huhu..
biar tuhan saje yg bls ats perbuatan die.. :)
"kata upin ipin betol..betol..betol" haha..
sengal je..ade juga laki mcm tu ek..
manis gle mlot die aku ckp ko.. :) termakan semua ayat2 die..
las2 mcm tu la jd nya.. :)
hyeee... SABAR je la kn..
terima kasih allah dah bg aku ujian mcm ni..
aku terima ape yg dah terjadi...
mkin ade yg lbh baik dri die...
aku tak nak la bls dendam.. aku bkn aku yg dulu tak matang,..
ni la profile die law nak thu... tgk..:) senyum je la kn...
diie dah remove aku dari friends die.. ksh plk aku??? knp tak block je??
kalau aku la kn tros block..
mls nak gadoh psl laki ni.. :)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001341880791



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS