<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ sape knal pic ni maka korg knal la org nya!! die ade fb!! ✿
7:15 PM : Tuesday, April 5, 2011 | Add comment [0]
ni kekasih dihati..haha.. tak de la kwn jep.. :p
serius la tak tipu.. die cme nak wat aku happy je.. ade kala tu mesra..bhaha
kalau ade jodoh kiteorg couple la.. :p mcm tu plk kn..
eh! kiteorg dah kwn lame sjak dri skola dlu..
tapi mmg tak pnh bertegur.. klas aku dgn die sblh2 je..
bolh main cu..ba..cu..ba!! HAHAHA...
okey la die hensem sgt! serius tak tipu mkin die rmai peminat.. :)
tak mukin la die ske aku yg org biase2 je!! HAHA
tapi care die mcm ske aku.. haha.. (perasan je an!)
sedih aku ble dgr cerita die dgn exgf die :'( kecian weh die..
beruntung la kalau aku pat bf mcm die..syg aweq sgt sangup wat pe je..
aku yg tak de kat tmpt die pon aku skt hati taw!! >,<
mr.dot2 sabar ye.. mkin ni smua ujian yg ALLAH nak bg..
so SABAR ye.. mkin lps ni dpt yg lbh cantik baik.. :) (aku orgnya)
perasan jepppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahah
ko de rupa bkn tak de...kn2..
hidup kita sme.. ble aku dah dkt dgn ko kn mr.dot2 aku tros tak leh nak ckp pe mslh aku
tapi ko nak thu sgt kn ape mslh aku.. :'( sorry mr.dot2..
aku thu ko org nya baik.. ko thu tak smlm ko nyanyi kn aku lagu tu..
nak mengalir air mata aku.. aku tahan dan tros bertahan..
tapi ko perasan sgt ble aku termenung ko mst ckp "knp niii?"suara lembut .. auww!!
tergoda nyahhhh!! ^_~
rasia kn perkenalan kite ye mr.dot2.. :) kita dekat kn so mst kalau dieorg nmpk kita berGOTONG ke!! mst terkejut kn2!! hahaha... lalala...
thanks ko dah bg semangat kat aku auww!! aku dah leh lupakn exbf aku..
walaupon hati ni msh TERLUKA.. YAWWW!! =..=


ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS