<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ semakin menyampah aku tgk muke ko!! jgn lagak ko hensem sgt!! ✿
3:36 AM : Friday, April 1, 2011 | Add comment [0]
cik abg ye pon law nak jaga aweq ksygan pon jgn nak belagak sgt ea??
smkin meluat aku tgk mke ko tu weh!! ko ingt ko hnsem sgt??
ko ingt aku nak sgt kat ko???ko ingt aweq ko aku hadap sgt??
wowww!!! plzzz la die cousin aku weh!! nsb cousin aku..
kalau tak mmg aku dah mencaci2!!haha...
agak2 nak kong2 aweq ko!!die baru aweq ko bkn bini ko beb!!
haha...kalau die bini ko wa tarak heran la beb!! elak kn kne baling batu je td aku terjumpe ko..
nsb baik la ko pakwe die,n ko plk ex aku!! haha..
kalau tak kerana BAPAK die nak pinjam wet BAPAK AKU!!
wa tak de nak dtg rumah aweq ko la beb!!tak de nya aku nak jmpe lu!!
gua tak hadap!! sbb gua meNYAMPAH!! tgk mke lu!!
bkn hensem pon!!kering plk tu...gua tak nak kat ko pon!!
ko ingt tak msh ari tu aku tpon efa! ko yg angkat???

dialog ::
gua : helo efa ade ..
lu : nak ape???!!
gua : die gne no ape ?
lu : nak ape?!!
gua : aku nak lepak rumah die ah! pat la die pkai no mne?!
lu : buat ape la!!
gua : saje lepak rumah die..
lu : tak payah la!

SUMPAH LU KIMAK!!!GUA MENYAMPAH TGK MKE LU!!
td pon wa tak sengja nak terjumpe lu!! kalau tak kerana bapak aku sroh bg wet!!
pas tu belagak bwk kereta laju2!! ingt gua heran?? pas tu lu lagak tgk2 gua??
ade gua heran ke beb?? elakkn aku ludah mke ko je beb!!
ke ko bengang dgn aku..??HAHAHAH...
KAT BLOG NI GUA LUDAH LU!!!
TTTTTTUUUUUUUUUIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHH!!!!!! BUTO LU!!
JGN INGT LU DAH BAGOS!!!
SEKIAN TERIMA KASIH..HAHAHA!!
GUA TAK HERAN PON BEB!!



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS