<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ ANDAINYA KALAU.........?? ✿
3:31 AM : Wednesday, May 11, 2011 | Add comment [0]
andai nya kalau saya dah tak de kat muka bumi ni .. :)
awk kne tahu yg saya.....
1 : saya sayang awak ..
2 : saya cintakan awak ..
3 : saya akan sentiasa ingat awk ..
4 : saya nak awk happy..
5 : saya mengharapkan awak berubah ..
6 : saya mengharapkan awak jaga pompuan awk tol2..
7 : awak jgn lupe bace kn yasin tok saya ..
8 : saya tak nak awak sedih..
9 : saya nak awk lupekan kenagan kita ..
10 : jangan lupe g kubur saya ..

awak kne tahu yg saya sentiasa lindungi awak..
kalau awk bace blog ni awk jgn ckp sy merepek2.. :)
saya just nak bgtahu awk je.. :'(
saya tahu awk tak syg sy mcm ne sy syg kn awk..
saya tak de sape2 slain awk... kalau betol ape yg sy tahu skrg ni..
sy terima awk.. :'(
las la ni sy pk psl awk.. sy tahu awk cume nak main2 kn sy je..
sorry law sy tak nak jumpe awk lagi.. :'(
sy tak nak hubungan kite mcm ni..
sy tak nak diri sy ni mcm ank patung...
sorry sy dah ckp ,sy kalau bercouple sy mmg serius..
sy tak pndai nak menipu.. sy mmg ske jujur...
k la.. sy dah tak nak pk psl awk [shafiq]
kalau nak pts kn sy,ptskn je.. jgn ragu2..
sy tak nak jd ank patung key.. :'(
ermmmmmmmmm....
sy cume nak ckp yg saya...
SAYANG AWK SGT2.. [=..=]
okey papai...


ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS