<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ APE PON TAK BOLEH!! ✿
5:46 AM : Sunday, May 22, 2011 | Add comment [0]
assalamualaikum :)

dah lme tak update blog..hehe.. cehhh..lame la sgt kn.. ermm..
sejak single ni..mod nak tgk laptop dah bosann.. :(
yelah masih de org tersyg ske on9 law rindu tgk pic die..haha..
APE PON TAK BOLEH~~
dah2 la tu..kn org tu dah tak syg aku dah main2 kn aku..
wat pe kite nak mengharapkan org mcm tu.. :)
lbh baik kte pk mase dpn kite kan :) ermm.. sdh je..
yela baru2 msh sdh la kan.. tapi chill je la..

kita ni umo smkin tua bkn maki muda ..kn dah matang pk la mne baik mane buruk,..
kalau mcm tu gaya pompuan ko..aku tak pandang tak.. :)
aku nak tgk sejauh mne ko bahagia...
mcm ex aku cici mle2 aku mmg tak terima die dah de pompuan lain..
tapi aku pk pompuan kat fb tayang body kat org..
aku tak pelik.. aku senyum je.. :) aku nak tgkl bahagia mne ko??

okey k la aku ngaku aku org susah mkin die kaya.. bolh bwk ko naik kereta..
aku masih teringt la kata2 ko tu.. :) las2 nmpk dpn mate gtu je kn..
ermm.. sdh la juga :'( hehe... aku skrg dah tak pk pakwe2..
aku pk kerja je..aku nak cari harta.. opss!cume nak pesan.. kalau aku dahh hidup senang nati jgn plk ko cari aku ye.. :) hehek... ^_~

YELA APE PON AKU DOAKAN KORG BAHAGIA :)
INGT PESAN AKU BERUBAH :)
DAH MATANG DAH BOLEH BERFIKIR MANE BAIK MANE BURUK KAN??




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS