<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ JANGAN NAK HAPPY SANGAT!! ✿
5:03 AM : Saturday, May 14, 2011 | Add comment [0]
semalam aku happy sgt kn.. perhhh..tak thu la spe yg wat aku happy..
tapi ade rase bosan nya.. someone dah lupe aku?? sbb kte org gadoh??
yeke?? ermmm.. tah la..mlm tu mmg happy la kn.. :)
ketawa dgn abg tgk cite "keranamu laila" TV3.. hehe..
wahh..dieorg sweet jep.. >,< walaupon gadoh pas tu baik..
mcm tu ke aku dgn bf aku?? ea?? haha..kot la..
masing2 keras kepala.. :) ye bagos la!!
pas tu dah msk bilik tu tgk maharaja lawak kat you tube je..
tergelak sorg2.. happy la kata kan!!! hahaha... ^___^"
sambil tu berfesbok la .hehe... pas tu.. aku ni kan selalu tgk profile bf aku.. :(
tah la.. 1 hari tak tgk tak leh..pas tu tgk photo2 die.. pdhal same je..
tak berubh pon..aku rindu sgt kat die..aku tak tipu taw.. :(
ermm..pas tu aku ternmpk de pompuan htr kat wall die mohd shafiq(tulisan biru) <3
siap ade love.. :'( mau tak nya aku pk bukan2.. sakit hati tak kalau korg ??
aku tnye die tu spe die mcm ragu2 je nak jwb.. :(
aku marah2 die.. :( aku skt t.. aku tak thu nak ngadu kat sape.. :'(
aku nagis smpai tak benti..sbb aku dah tension.. pas tu las aku chat..
aku sroh pts kan aku.. pas tu die tros tak bls..
tak msg pe2 smpai skrg.. :'(
aku dah tension st smpai tertaip mcm tu..
peh!! dah la aku terlalu sygkan die.. :'(
tu la aku ske ckp dgn org jgn ketawa sgt karang mlm ngompol ke nagis ke kn..=.=
las2 terkena batang hidung sdnri.. pdn mke la.. :'(
kali ke2 aku nagis tok die ah... :'( gile ah..aku tak sangka..
syg aku kat die tuhan je yg tahu.. :'(
awak kite syg awk taw.. :( syg awk sgt2..
awk janji jgn tingal kn sy ea..
de org pesan kat sy.. "ko jgn setia sgt dgn shafiq tu"
ape maksud nya ek?? aku tros terang la aku mmg tak pndai nak main2 kn..
serius ah mmg serius... aku tkt suatu hari nti aku terkne alik..
tapi skrg mmg dah kne kot..ermm.. :'(

TU LA LAIN KALI JGN NAK HAPPY SGT!! KAN MLM DAN MENANGIS!!




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS