<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ kalau diberi 2 hati kn best... hehe ✿
8:06 PM : Sunday, May 1, 2011 | Add comment [0]

kisah aku yg tak tahu nak pilih laki yg mane 1 baik yg mane 1 jahat yg mane 1 ape2 jelakn
ermmmm... pening pk psl laki ni ble dah hot gitu..wakaka.. mksd aku bkn hot jahat ke ape ke..
ni kes mcm single la kn gtu la..huhuhu... HANGAT!!!
KALAULAH TUHAN BAGI AKU DUA HATI UNTK MENCINTAI 2 JEJAKA..hehe..
happy je hidup aku.. cukup hari bulan jd gile tros..hehe...
aku ni sbnr nya ade pakwe.. tu de pic die..tahu kan??ermmm...
pas tu pakwe aku ni mcm tak amik kisah pon psl aku.. [=.=] sedihkn law pakwe bersikap mcm tu kita ni mcm TISU!BILA MAU GUNA AMBIL,BILA TAK NAK GUNA BIAR GTU JE..
aku ngaku hidup aku SUNYI gle.. [~_~]
aku cari jln tok cari laki lagi 1.. wat TEMAN je OKEY!!
tak lebih pon... but org kata alaaaa..scandal.. wakakaka...
pas tu ci TEMAN ni dah jth hati kat aku... adoiii... mcm ne ek????
dlm mase yang same exbf cici ermmm...
die nak rujuk aku balik...tapi aku dah tak syg die..wakaka... bolh berambus key..
sila2... ko dah lupe ea pe yg ko dah wat kat aku.. tahu plk ko MENYESAL EK??
pasal laki pon nak pening2 ek... wahhh aku bukan PLAYGIRL okey...
aku tetap pompuan SEJATI .. ahakkkk [^_^]
ape2 pon aku pon mcm dah BROKEN HEART sgt je..
mls dok pk2 lagi dah...ermmm...
YANG PENTING KITA ENJOY



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS