<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ LUPEKAN JELA :'( ✿
10:35 PM : Wednesday, May 18, 2011 | Add comment [0]
sudah la alin..sudah la sudahh~~~~~~ haha..
pdn mke hang tu la sape sroh degil dok bercinta lagi.. tak pnh serik kn??
uwaaaaa... ape pon tak bolh~ape yg dh terjd tu angap la 1 pengajaran..
ape pon kne la tros kn hidup...
mmg la kwn2 kate ,alaaa....kumbang bkn sekor bai!
mmg la bkn sekor berjuta2 beb.. tapi nk cari yg tol2 tu susah..
hidup bkn semkin muda smkin tua.. pk2 kn la.. jgn nak main2 lagi..
pk mase dpn tak tkt ke tipu org?? tak tkt le tu sbb tu menipu.. :')
okey la okey la .. sy phm die cantik..die market, die kaye kot ,die bolh jaga awak..
tu yg awk plih die..saya ape je ade..ermmm... i'm not perfect girl..lala..

mmg la kite single skrg ni yg lain2 tu tak pyh nak amik kesemptan sgt!
aku tak ske.. aku dah mls nak mngharapkan spe2..
bagos la juga die tipu aku.. aku bersyukur..
aku pon nk pk psl kesihatan aku lgi..
lbh baik la ko tipu aku..kot aku tak pat hdup lme..tak de la ko sdh sgt..kn2..huhu
kot ko mmg tak pnh sdh kot psl aku..huhu..
aku mnhgarapkan mak bpak aku je la skrg ni..
yg skrg kne kuat keja psl ubat aku lagi..
sat lagi kne wat rawatan...

ade kala tu nak la juga org tersayang jaga time aku skt kn..
sroh mkn ubt teman aku g sne sni..
tapi nak wat mcm ne dpt bf pon mcm WTF..hehe..
ape pon tak bolhh... sdh2 juga yg penting kne tros kn hidup..
biase la mle2 mmg tak leh terima..
byk2 kn berdoa beristifar..insyallah terbuka la hati ni nak terima semua ni..

psl fb tu yg aku relationship yg nme cina tu adik angkat aku je tu..
die phm keadaan aku mcm ne..lgi 1 zul or'yeah tu pakcik aku...
tak pyh nk tuduh2 sgt... kteorg saje ckp dah tunang sbb nk kena kn kwn2 zul..huhu
ape pon semoga bahagia.. senyum2 selalu key...ermmm...
aku mls nk marah2..dah besa dah matang dah bolh pk la..
mne baik mne buruk..dlu yela tak matang ske maki2..
skrg dah tak.. MATANG KONONNYA..HUHU




ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS