<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ ORANG TAK KEJA BUKAN KAYA BUKAN MALAS!! ✿
7:06 AM : Saturday, May 7, 2011 | Add comment [0]
PART 1:
tajuk terbaik dari ladang... aku rase nak sepak sorg2 sape ckp aku mls nak keja..
kalau tak tahu jgn main hembus je!!!
okey la ramai tnye umo bape aku jwb 19..
stdy ke keja... dok umah je.. =..= knp dok umah je???
tak sambung stdy ke??? dok umah je tak bosan ke???
uwaaaa... tnsion... dah kaya ke awk tak keja???ke malas??
agak nak kena makan sandle aku saiz 5.. :)
nak kata kaya tak sgt la.. :) kata org cume hidup senang hari2 leh makan lagi..:)
huhu... aku tak belagak mcm org tu!! lagak kaya pdhal barang sewa je..
barang tu pon barang aku.. :) eeee..malu tak??? malu tak???
mlot pon mcm kimakk skrg ni.. :) amboi..dah sewa perangai geli!!
fuh!! sudah2 jgn berangin ye alin...saba ye.. :)

PART 2 :

bila bosan kat rumah cuace pon panas.. tak keja bosan la kn..hehe...
biase la tu.. tapi ble tgk tv tak bosan la kn..huhu...
dgn tak msg sape2.. aku pon skrg dah jarang tgk fon kn..hehe..
kalau kuo pon kdng tingal fon...sbb tak msg sgt dgn bf aku ni...
ptg tu aku baring2 la..tgk cte india tv3..layan sey..best cte nya...
mmg sape2 tak leh kacau aku law aku tgh tgk tv aku lempang sape kacau.. :)
tbe2 rase perot lapak plk!! okey la amik roti..hehe..tak makan nasi ni..
pecah rekod hari ni aku tak makan nasi taw..piwiiitttt....
tbe2 fon aku bunyi..ishhh!! sape yg tepon ni.. tgk2 (my hu'syg'band) aku set name bf aku nme nya tu... uwaa... ni mst ajk jumpe ni..hehe...dlm hati lakn... hehe...
tbe2 suara marah!!!

ko : kat mane???
aku : rumah la ..knp??
ko : kat mane??!!
aku : rumah la!!! knp??!!!
(byk kali la tnye2)
ko : jgn nak tipu aku!!
aku :la knp plk tol la org kat umah!!!
ko : aku nmpk ko kat banda!!
aku: ble mase nya aku g banda!! aku kat umah jep dri td!!
ko : aku kat banda ,aku nmpk ko dgn laki!!
aku : ke ko yg dgn pompuan!!!
ko : ko jgn main2 ko!!
aku : (gelisah kena tuduh) aku kat umah je la tak caye tnye adik aku!!
ko : adik ko pe tahu?? bla..bla..
ko : pompuan dok umah je!! tak pyh kuo!
bla..bla..bla...
aku : bla..bla..bla...
ko : jumpe nak??
aku : (sabo betol aku saje nak kne kan aku) =..=

aku rase nak lempang2 je suke2 nak tuduh aku.. nsb jauh...
wah!!!kalau die tu jumpe pompuan .. =..=
ermmm..mls nak cte... dah la pns..kne tuduh smkin panas!!!
lagi ajk jumpe...sakit hati taw..grrr. =.=
psssttt..wehh2!! aku syg ko taw doh!!


ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS