<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ terus kan hidup.. [^_^] ✿
9:06 PM : Tuesday, May 3, 2011 | Add comment [0]
ermmm.. saya perlu kuat kn semangat... teruskan hidup..walaupon keadaan kesihatan saya tak berapa sihat... :'( sakit?? saya sakit ape??? saya malu nak ckp kat semua org!!
saya malu.. :'( org yg tol2 dah rapat dgn sy je sy bg thu..
cousin2 saya..aweq abg saya tahu.. :'(
saya dah ckp dgn abg saya !jgn bg tahu aweq abg! tapi abg nak tlng saya.
abg nak rawat saya... "sampai ble ko nak MALU???!! ha!!
bertahun2 ko dah de penyakit ni PERLU KE KO MALU???
aku nak tlng ko !! bkn nya aku sengaja nak bg thu...
nati die akan bagi 1 produk.. ko gne la.. ape2 hal bia aku yg bayar.. "
ermmm.. ibu marah... nati ble dah terok... nak rawat ingt tak gne wet ke???
kalau ibu tak de wet mcm ne nak rawat....???cube la ko pk betol2..
dekat kepala jgn main2 taw.. aweq abg ckp bolh terkena kanser!!
dlm hati aku "kalau nak mati,mati je mak" aku rase nak nagis puas2..
ya allah aku bersyukur atas ape yg ko dah bg ujian mcm ni pdku..:'(
aku menderita sakit ni dah bertahun2.. :'(
aku trase mcm dah tak nak hidup lagi... tapi akumasih kuat...
aku lawan penyakit ni bertahun2.. :'(
tapi aku tgk penyakit nimkin terok... ya allah... :'(
kalau ko nak cabut nyawa aku ko cabut skrg..
aku dah sgt menderita... :'( tapi sblom tu aku nak org tersyg sentiase ade disamping aku..
aku tahu die tak syg aku.. tapi aku syg die.. dekat sebulan dah aku couple dgn die..
tapi mcm biase je... die tak thu pe penyakit aku...
aku tak nak die sdh.. 1 hari nati aku akn lps kn ko okey.. :'(
jln yg terBAIK tok aku.. bolh tak aku wat care mcm ni???
lbh baik aku single kn drpd nati die dah syg aku die kehilagan aku..
menitis aku menangis kerana die.. YA ALLAH AKU TERLALU SYGKAN DIE..

KALAU KORG TERBACE POST NI KORG DOA KN AKU SEMOGA CEPAT SEMBUH YA..AJAL MAUT DITAGAN TUHAN..YANG PENTING AKU KENA TEROS KAN HIDUP.. :')



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS