<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ AKU TERLALU EGO?? YE KOT! ✿
6:47 PM : Friday, June 3, 2011 | Add comment [0]
assalamualaikum kawan2.. :) alala..rindu nya ek.. dah lme tak update blog..
hehe... yela org disini bz bekerja kot..hahaks...
tajuk hari ni "AKU TERLALU EGO?? YE KOT" ermmm...
sape yg kenal aku die tahu la ea sebab ape..
mmg aku kurang aja skrg sbb aku tak nak laki tipu aku lagi..
hati aku pon dah berkecai2... knp ek??
someone ckp aku ego aku terlalu kuat buang sikap terlalu ego tuuu =..=

eh! aku ego pon sebab ko la..ermm..... asik cte psl laki je ek aku ni??
aku pon mls nak pk kdng2 asik terpikir..teringt2.. alahaii...sakitnya hati..
mmg la syg lagi tapi knp ek hati ni susah sgt nak terima die balik.. ermm..
mukin sebab dah nmpk depan mate =..= die langsong tak nak phm.. :(
hati pompuan mmg senang lembut.. tapi aku lain..
kadang2 terpk knp die sangup wat aku mcm ni :(
aku sangup wat pe je demi die..

mane2 aku knal dgn laki mst aku berkasar..aku mmg dah tak reti lembut lagi..
knp ek??? ala...skrg pon aku bz sebuk bekerja.. :) tak de mase rase nya nak msg2..
ermm.... bgon pg mandi2 siap2 dah nak g kerja tak tgk fon pon.. dah mls nak tgk..tgk pon dengar mp3 je.. pas tu rehat mkn tdo...masuk keja balik,, balik kdng 5.30 kalau ot pkol 8..balik dah penat btri low cas smpai pkol 9 dah ngtok2.. tgk tv je tertdo..pas tu masuk bilik.. tros tdo mati smpai esk pg lagi.. org tepon pon aku tak sadar sey..
fon aku orzing blkng tak de aku pon wat tak tahu je.. tampal gne solitip je.
hehe.. kne gelak kn je taw.. ade aku kisah??? ala..tak de pakwe tak pe..

ala...dah tak de perasaan aku nak syg2 menyayang ni.. hehe..
dah mcm org gile pon ade.. leceh ade pakwe t ajk jumpe la ape la..
aku ni dah la mls nak kuo dgn laki sjak tahun ni.. =..= tah la..
tapi kdng2 jelous gak tgk org bercouple2 ni.. =..=

okey la panjang dah membebel.. hehe.. bosan je korg bace!! eh tak sroh bace pon!!hahaha..gile mcm tenukk..



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS