<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ kenapa dgn hati saya?? ✿
2:18 AM : Sunday, June 19, 2011 | Add comment [0]
kenapa semua org syg aku..?? ek?? ermmm...
aku mcm biase je.. knp dgn aku???
knp dgn hati aku???
knp ek????mmg aku menyesal..tapi knp hati aku tak leh terima sape2??
knp??? ya allah bukakan la pintu hati aku tok someone.. :'(
aku mahu bahagia.. tapi aku tak percye sape2.. susah sgt knp ek??
atau aku terlalu ego?? ye kot!! mmg aku ego..
aku tak bolh terima sape2.. knp ek???
kadang sedih knp mst mcm ni,.semua kwn2 aku dah hidup bahagia..
aku msh terkial2 lagi.. ermmm...ye aku ngaku aku tak leh lupekn someone..
aku tak thu la ape nak jd.. aku mmg tak leh lupe >,<
knp ek??knp die pergi mcm tu je?? :'( ya allah.. knp die dah pergi.. :(
awak,awak kne tahu yg sy rindu awak.. :'( rindu taw...
tapi kite dah jauh.. :( knp kite jauh???

ermmm... knp aku nagis??mengapa perlu aku keluarkan air mate??
biase la pompuan =..= lemah je..
mampu ke aku hidup tanpa org tersyg???
ape2 pon tunggu je la.. masih ade borang kosong lagi.. :')
tapi hanye sorg yg memahami yg diperlukan .. :)

aku nak mintak maaf pd siapa2 yg mengharapkan aku tapi aku tolak..
bkn aku tak sudi..hope phm.. :)
aku dah kate aku tak nak couple2..
single is better ^_^

hari ahad yg membosankan .. ermmm.. esk keja dah.. :)



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS