<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ saya rindu awak la :'( ✿
2:15 AM : Saturday, September 24, 2011 | Add comment [0]
saat kite kenal dlu.. :) awak ske g tempat saya kacau2 saya.. :) kan??
pas tu sy ngadu kat awak moto sy jatuh ade org jatuh kan cermin nya patah kan??
pas tu awak dgn tak malu nya awak mintak no tepon sy..kan? :)
sy tgh pegang fon awak ckp msg abg ea? sy ckp tak la dengar lagu... kan??
pas tu msg2 lme2 hati ni dah rase lain mcm je kan awak??
ble waktu nya mlm awak tepon sy kan awak??
awak dengar semua cerita pasal sy kan awak??
awak byk bg semangat tok tros kan hidup .. :) terima kasih awak..
tak lme tu awak mintak couple dgn sy.. kan??
sy rase hati ni tuhan je yg tahu happy nya mcm ne...
dan awak ckp awak ramai kawan pompuan tapi awak blom berpunye.. :)
okey la sy cube terima..
awak janji awak nak berubah kan awak?? :) okey sy tunggu saat itu..
hari2 kite jumpe kan awak?? kat tempat kerja ..awak kate 1 ari tak jumpe rase rindu
awak selalu htr baju kat tempat dept saya .. :) ske nya sy dpt tgk mke awak..
dah lme juga kite couple mcm2 dugaan yg kite lalui kan awak :)
time awak g tempat sy law sy gatal2 dgn bangla ke mst awak mrh kan..
awak akan ckp " ha!syg gatal ea gatal!!" hehe..sy ketawa jep.. ^_^
kalau balik je mst awak g tempat kereta awak tgk sy kan?? sweet nya..
awak mst kne tgk sbb tkt sy g tempat lain kan??tkt tak smpai rumah..
asal nak balik sblom 5.30 awak g tempat sy akan tnye "sayang balik bpe?"
kalau sy balik cepat mst awak tnye nak g mne nak alik cepat?? ermm..
penat mls nak ot..tapi awak pk yg bukan2.. :)
happy nya wak jaga sy dgn betol syg awak sgt2 :)
1 hari tu kite p makan sy ajak makan dekat sengkuang mkn mee bandung..
kite balik pkol 7 kan?? sme2 la.. ermm..
1 hari tu sy tnye awak kat mne nak tintet kereta ??
awak ckp kat pt.raje ade..knp syg nak wat ble???
ha kalau boleh nak secepat mkin :)
dan tak boleh tahu hari ape..tergerak hati sy nak tgk fon awak..
syg tgk nme sy awak letak umi gimil :( dari ctu sy dah sdh..
pas tu sy tgk ats2 lagi ade nme "syg bng" sy dah pk lain awak :(
pas tu awak kate tu ex awak..ermm..sy diam je..
pas tu kte mkn mcd sy lanje awakkan..sy tgk awak happy je :(
tapi hati sy sedih..
lps balik tu sy sroh awak jujur die tu sape.. kan??
sy msg awak sy text " lbh baik ady jujur die tu sape umi boleh maaf kan abg
jgn smpai umi dpt thu sendri die tu sape umi tak kan maafkan abg"
dan awak bls "ye tu lagi 1" phm kna maksud lagi 1?
menitis tros air mate sy ni :'( sedih nya..
pas tu awak mintak maaf sgt2 kan?? tros sy tak de semangat nak wat kerja
nak ngadap mke awak lagi.. :'(
smpai skrg awak sy rindu saat awak jaga sy betol2 tu la..
mcm tak caye awak tipu sy.. :'( sedih nya awak..
awak sy rindu awak taw..rindu sgt2 :'(
ble sy ckp rindu sy kne mrh dgn kak ana.. :'(
knp apa slh sy?? sy rindu awak taw..knp awak wat sy mcm ni?? ermm..
terima kasih ye awak :'( semoga bahagia.. :')



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS