<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ terima kasih abang :) ✿
3:29 AM : Wednesday, September 28, 2011 | Add comment [0]
ehem..hehe... amboi happy nya umi kan??kan??
oitt!! tak de happy mane la..
sya happy pon sebab selama sy sedih ade org yg bg semangat kat sya
rase happy tak kalau korg2 tgh sdh tbe2 ade org nak wat korg happy??
mst la korg suke,, mst korg hargai org tu kan???smpai ble2..
ermm.. sejak aku putus cinta ni byk yg bg semangat tok troskan hdup..
ye..terima kasih semua <3 syg ketat2..
ade sorg laki ni (nme mmg tak leh tahu..hehe) mkin die tahu kan psl aku..
ape yg dah terjd pd diri aku ni.. mst die dpt rase sedih aku ni mcm ne..kan? :(
mst la kan .. kite sebagai kwn die bg nasihat bg semangat tok tros kan hidup..
tiap kali die tefon auwwwwwwwwww >,< manje sial suara nya
ex aku pon tak mcm tu weh.. (jatuh hati kot..hahahah)
gurau2 je.. ble cerita je psl exbf aku mst aku nagis :'( sebak wehh..
tapi die yg bg semangat kat aku.. tak thu nak bls jasa die mcm ne??
tapi ble aku nagis die wat aku happy balik.. smpai aku boleh ketawa..
best kan kalau korg tgh kecewa ade org wat korg happy??
yeppp!!!!!!!! >,< mst2... dan jgn slh sangka bukan penganti sidie..
umi angap die dah mcm abg umi :) tak lbh pon..
umi mmg tak pnh lupe peristiwa smlm yg abg sroh wat magic tu.. hehe
awak wat sy tersenyum :)
1 ~ amik sapu tangan ..
2 ~ letakkan ke 5 jari ke atas sapu tangan..
3 ~ angkat letak antara pp ke pp..
4 ~ hembussssssssssssss !! ^_^ ahh! cendol keluar :P

TERIMA KASIH TAW ABANG SELAMA KITA KENAL!!
ABANG DAH BAGI SEMANGAT KAT UMI!!
UMI SAYANG ABANG OKEY!!!



ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS