<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


✿ saya sedih bila awak sedih :'( ✿
5:46 PM : Saturday, December 3, 2011 | Add comment [0]
assalamualaikum :)

dah lme alin tak update blog kan?? ermmm...
mcm bz sgt je sejak kerja ni..cari wet la katakan ..
ermm.. tapi alin pernah ckp kan alin couple dgn dak 1 kilang alin..
tapii.. :'(
akhir nya alin kena tipu apa salah alin.. :'(
entah la kadang2 alin asik terfikir knp die sangup wat alin mcm ni..
alin tension sgt la..
alin tak ksh law die tu PAKWE org..
tapi die tu TUNANG org.. bayang kn la mcm ne perasaan alin..
selalu kat tempat kilang ngadap muke die..
terseksa jiwa alin tuhan je la yg tahu..
alin cube dan tros mencube kuatkan semangat alin..
alin terase lemah..

walaupon die dah tipu alin die msh kacau alin lagi..
alin cube tanye die nak ape.?
die jwb "walaupon skrg awak bukan milik sy lagi sy tetap amik tahu psl diri awak,sebagai tebus kesalahan sy dah tipu awak"
bile difikirkan sy mmg menagis.. sy dah cube tahan air mata sy
tapi sy lemah.. :'(

saya nak pergi jauh dari hidup AWAK tapi tak boleh..
setiap kali die msk dept. sy die tgk sy die wat muke kesian.. :'(
plzz awak senyum hati sya happy..
bila awak sedih hati sy menangis awak.. :'(

awak jgn risau psl saya.. saya pernah ckp sy tetap doa kan KEBAHAGIAAN awak
awak jgn risau sy okey.. insyallah sy akan cari penganti awak yg lebih baik dari awak.. T_T
saya pernah ckp dgn awak saya tak nak awak menyesal..
dan sy serah kn segala nya pada ALLAH..

TERIMA KASIH ADY

AWAK BAHAGIA SAYA HAPPY
AWAK BERSEDIH SAYA MENAGIS


ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS