<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4119151268278228861\x26blogName\x3d%E2%9C%BFEiY-LiN%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eiy-linbloggergirl.blogspot.com/\x26vt\x3d-4771370130123995499', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


kerana dirimu
7:07 PM : Saturday, June 30, 2012 | Add comment [0]

assalamualaikum... lama dah tak update blog...
ermmm... jarang dah buat blog ni... blog pon simple je kn..
nak dipendekkan cerita.. 
msh aku kerja aku de kenal dgn budak tempat kerja aku ni
bila dah couple..ceria sgt2..smpai aku tak selidik abis..
rupa2nya dia dah jadi milik org(tunang org)
mau tak sdh..aku yg tak thu apa2.. :(
aku sdh..smpai nak behenti kerja..ramai yg bg semangat kat aku..
aku teroskan hidup.. 

ni yg aku pening hati ni terlalu lembut.
mmg la aku dah maaf kan die..die pon nak friend dgn aku..
angap je la semua ni ujian dari allah..ye aku terima...
tapi ko tunggu je la balasannya.. 

tapiii aku pelik knp ko msh nak cari aku???
ko seolah2 bg harapan kat aku..
ko sedar tak siapa diri ko tu??
mcm ne aku nak jauhkan diri ?mcm ne?
tak kn aku nak behenti kerja??? aku nak kerja mne
aku kerja stu dah okey gaji pon dah sedap..dah setahun kerja stu..
errrr...entah la,.. aku susah nak lupakan ko kalau mcm gni taw..
sbb ko la ku tak caya lagi dgn lelaki taw..sdh hati ni taw :'(

ni die dpt thu aku demam ,tak thu la dari mne die tahu..tros htr msg.
"akum maf a_ _ gangu.umi dmam ke.dah mkn ubt ke blm.a_ _ 
harap umi cpt bik.a_ _ msh syg umi"

sdh tak law ko tgh sakit2 die htr msg mcm gni .. die seolah2 bg harapan kat aku kan?
tapi aku msh kuat..aku tak bls pon msg die..
aku mmg sdh..sdh sgt..tapi aku diam je..
aku cuba nak jauhkan diri drpd die.. :(

mcm ne nak cari penganti sdngkan hati msh kucar kacir.. ermm.
ya allah...





ABOUT ME
BORAK BERSAMA MRS.GIGIRABITT
My fRiEndS
CREDITS